2017. április 24. hétfő

Hírlevél

Kérjük adja e-mailcímét a feliratkozáshoz

Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Kössön biztosítást

KÖSSÖN BIZTOSÍTÁST ÉS TÁMOGASSA A KARITÁSZT!

A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. egy 19 éve működő magyar tulajdonban lévő cég, jelenleg az 5. legnagyobb biztosítási alkuszcég Magyarországon.

Idén májusban indították el azt a kampányukat, amelyben ügyfeleik a biztosítási díj 1%-át – az adó 1% mintájára – felajánlhatják az alapítványi partnerek részére. Így tehát a megkötött biztosítás díjának 1%-a minden esetben – gépjármű-, lakás-, élet-, utasbiztosítás…stb. – felajánlható immár a Karitásznak is.

A CLB-vel kötött megállapodás értelmében létrehoztak egy microsite-ot: www.karitasz.clb.hu címmel. Ez gyakorlatilag a CLB weboldala, de az innen biztosítást kötőket külön regisztrálja rendszerük. Amennyiben Ön ezen az oldalon köti meg biztosítását, akkor ezzel egyúttal a Karitászt is támogatja, mert a befizetett biztosítási díj 1%-ának megfelelő adományösszeget, a CLB átutalja a Karitasz részére.

A CLB honlapján minden biztosítási cég ajánlata megtalálható, és – az Ön által megadott igények alapján – lehetőség van a különböző biztosítási termékek egyszerű, átlátható és érthető összehasonlítására is. Így gyorsan, mégis körültekintően tudunk biztosítást választani és egyben azonnal meg is kötni. A biztosítási alkuszi megbízás néhány percen belül e-mailen érkezik meg címünkre, amit annak aláírását követően szintén elegendő e-mailen szkennelve, vagy faxon visszaküldeni az alkuszcég részére, a továbbiakat már ők intézik a biztosítóval.

Fontos, hogy az együttműködés keretében lehetőségünk van arra is, hogy már meglévő biztosításainkat (gfb, casco, lakás stb) újra kalkuláljuk, és a biztosítási évfordulóval kedvezőbbre cseréljük. Az így újrakötött biztosításokkal tehát Ön is spórol, a CLB pedig ezek esetében is ugyanúgy fizeti az 1%-os biztosítási adományt a Karitász részére.

A Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás váltás idején használják Önök is a www.karitasz.clb.hu oldalt. Válasszák ki és kössék meg ezen az oldalon keresztül a megfelelő biztosítást, és ezzel is támogatják a Katolikus Karitászt!

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008