Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Élményt adni segítő szívvel

A Katolikus Karitász idén 300 gyermek számára tudott nyaralási lehetőséget biztosítani az Erzsébet-táborokban. A Győri Egyházmegyei Karitász közreműködésével 30 gyermek nyaralhatott a zánkai táborban.

A gondos kezekben tartott helyszínre a Győri Egyházmegyéből 30 nehéz sorsú gyermek érkezett, akik kísérőikkel együtt színes, változatos programokon vehettek részt július 1. és 6. között. A sokak számára egyetlen nyaralási, kikapcsolódási lehetőséget jelentő táborról többen saját szavaikkal fogalmazták meg élményeiket. 


           

„Az ország különböző településeiről sok-sok gyermekkel együtt vehettem részt idén nyáron Zánkán, az Erzsébet-táborban. Több programot szerveztek részünkre: hajózás a Balatonon, sárkányhajózás, játékprogramok. Mai fiatalokat érintő előadásokat is meghallgathattunk. Esténként koncertek, disco, tábortűz színesítette a programot. A közös élményeknek köszönhetően több barátom is lett. Megismerhettem egy olyan helyet, amelyről szüleim sokat meséltek. Örülök a többi gyermekkel együtt, hogy ez a valaha csodálatos úttörőtábor tovább élhetett, mint Erzsébet-tábor. Élmény volt. Köszönet érte.” 

Sáling Dóra (Mosonmagyaróvár)

          


„Én Zánkán immár másodszor voltam, nagy élmény volt. Jó, mert összehozza a gyerekeket, új embereket ismerhetsz meg a táboron keresztül, fantasztikus programok vannak. Ilyen volt például a sárkányhajózás, az „egy perc, és nyersz” vagy a trambulinozás. Nekem ezek tetszettek a legjobban. Olyan, hogy nem tetszik, számomra nem volt, remekül éreztem magam egész héten, és köszönöm, hogy ott lehettem. Sokat számított az is, hogy ilyen szuper felügyelőket kaptunk. Minden nagyon jó volt, és még egyszer köszönök mindent a felügyelőknek, a táborvezetőnek és a „tesóknak” (Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak), na meg persze karitász-igazgató úrnak!”

Mitro Zsanett (Győr)

 

           

„Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem Zánkán, ezen az egy héten. Nagyon jól éreztem magam. A kísérők kedvesek voltak, és odafigyeltek ránk. Külön köszönöm Éva néninek (mivel ételérzékeny vagyok), hogy minden étkezésnél segített. Nagyon szuper volt, hogy az étkezést meg tudták oldani nekem is. A programok jól szervezettek voltak, élménydús volt a hét. Külön kiemelni nem is tudnék semmit, hiszen minden nagyon szuper volt! Remélem, hogy lesz lehetőségem még a jövőben még egy ilyen táborban részt venni. Köszönöm szépen!”

Papp Tamás

          

Győri Egyházmegyei Karitász

Fotó: Oroz Veronika

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008