Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Használt számítástechnikai eszközök a Budapest Banktól

Használt monitorokat, asztali gépeket és laptopokat ajánlott fel közhasznú alapítványok részére a Budapest Bank Zrt.

– A Budapest Bank felelős vállalatként ismét megragadott egy lehetőséget, hogy segíthessen. A környező településeken összesen 23 monitort, 6 laptopot és 4 asztali gépet adományoztunk négy szervezetnek, amelyek segítik az általuk támogatott intézmények tevékenységét – mondta Banainé Kiffer Éva senior ügyfélkapcsolati menedzser, a Tatabányai Vállalati Üzletközpont Esztergomban dolgozó munkatársa.

Mint azt 24 óra c. lap munkatársának elmondta, a neszmélyi Launai Miklós Református Iskola, az Árpád-házi Szent Erzsébet Alapítvány által támogatott esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola is eszközökkel gazdagodott a bank által. Emellett az esztergomi városi zeneiskola támogatására létrehozott alapítvány, valamint a Karitászt Támogató Alapítvány munkáját is segítették az adományokkal.

A pénzintézet a közelmúltban leselejtezett informatikai eszközei közül kiválogatta azokat, amelyek még jó állapotúak és jól használhatóak, és a munkatársak javaslatai alapján, valamint a bank jótékonysági munkatársi csapatának közreműködésével gondoskodott arról, hogy a közel 200 eszköz közhasznú alapítványokhoz – összesen 26 szervezethez – jusson el.

24 óra/Budapest Bank Zrt.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008