Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Karitász önkéntesek alapképzése Veszprémben

A Katolikus Karitász az egyházmegyei Karitász Központokkal együttműködve 2018-ban országszerte 30 képzést szervez önkénteseinek, hogy az általános szociális-karitatív segítő tevékenység, a beteglátogató és idősgondozó feladatok minél hatékonyabban valósuljanak meg a rászorulók javára.

 

A „Jól segíteni” program keretében május 25-én Veszprémben 20 önkéntes vett részt a Szociális-karitatív önkéntes alapképzésen. Az egész napos tréning előadója, Megyeri Márta karitász-munkatárs, korábbi egyházmegyei igazgató előadások és gyakorlati feladatok által segítette a résztvevő önkénteseket abban, hogy jobban megismerjék saját segítő motivációikat, a csoportműködés sajátosságait, az adománykezelés szabályait, valamint a Katolikus Karitász 8 fő tevékenységi területen végzett szolgálatának szakmai irányelveit. A képzés résztvevői segítséget kaptak ahhoz, hogy képesek legyenek önkéntes csoportjuk céljait meghatározni, programjait megtervezni, s mindezt a segítő szeretet lelkiségében, közösségben megvalósítani.

Ezúton is köszönjük az előadó és a helyi szervezők munkáját!

Veszprém Főegyházmegyei Karitász 

 

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolódó anyagok

© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008