Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Egy újabb esély az életnek

Hamarosan elkészül az országban a második életmentő „Oltalom Kápolna” Litéren, amelyben egy befogadó üvegszekrény és mózeskosár található.

A Litéri Egyházközség is csatlakozik a „Szent Péter esernyője programhoz” és hamarosan elkészül az országban a második életmentő „Oltalom Kápolna”, amelyben egy befogadó üvegszekrény és mózeskosár található.

A nehéz helyzetben lévő édesanyák itt a Szűzanya oltalmába ajánlva elhelyezhetik majd újszülöttjeiket. A tervek szerint a kosárban elhelyezett gyermek, 15 perc múlva mentőautóba kerülhet, onnét a kórházba és a megfelelő ellátás után pedig örökbe fogadhatják a gyermekre váró házaspárok.

A munkálatok már 80 %-ban befejeződtek és bíznak benne, hogy hamarosan a hiányzó költségeket is sikerül előteremteni és a használatba vétellel további lehetőség nyílik, hogy minél többen az életet válasszák.

A litéri egyházközséggel a Veszprém–Főegyházmegyei Karitász is együttműködik és támogatja a kápolna kialakítását.

További információk a Balatonfűzfői plébánia honlapján olvashatók: http://www.bfuzfoplebania.hu/liter 

Veszprém–Főegyházmegyei Karitász

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008