Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

I. Karitász Olimpia Veszprémben

Április 11-én a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász első alkalommal rendez jótékonysági Karitász Olimpiát. Várják a csapatok jelentkezését!

Helyszín:
Veszprém, Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Általános Iskola tornaterme (Szeglethy u. 6.)

Lebonyolítás:
A Karitász Olimpia – jótékonysági sportnap keretében megrendezendő tornára 6 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek 2 hármas csoportba kerülnek kisorsolásra. A csoportokon belül körmérkőzések döntik el az első két helyezett sorsát. A legjobb 4 csapat innentől egyenes kieséses rendszerben játszik a döntőbe jutásért. A döntőben a két győztes csapat küzd meg a Karitász Kupáért. Az elődöntő két vesztese bronzmérkőzésen játszik a 3. helyért.

Csapatlétszám:
5 mezőnyjátékos + 1 kapus (egy csapatba max. 10 játékos nevezhető.)

Játékidő: 20 perc

Mérkőzés pontozása:
győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont (egyenes kieséses mérkőzéseken döntetlennél 3-3 büntető dönt).

Helyezések eldöntése a csoportmérkőzéseken:
több pont, pontegyenlőség esetén a holtversenyben lévők közötti egymás elleni eredmény, gólkülönbség, több rúgott gól dönt.

Helyezések eldöntése a döntőben és a bronzmérkőzésen:
döntetlen esetén 3-3 7 méterest rúgnak a csapatok.

Egyéb rendelkezések:
A csapatok egységes szerelésben (legalább egyszínű felső rész) léphetnek pályára. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet. A mérkőzéseket kijelölt játékvezető vezeti. A csapat játékosainak életkora: 14 év felett. A versenyszervezők által ismertetett (kiírt) szabályokat a csapatok és annak vezetői tudomásul veszik és elfogadják. Minden játékos a FAIR PLAY tisztaságával, szellemével és annak szabályaival lép pályára. A tornán mindenki saját felelősségére vesz részt (14-18 év közötti játékosok csak szülői beleegyező nyilatkozattal léphetnek pályára). A csapatok részére öltözőt biztosítunk.

Jótékonysági célú nevezési díj: 20.000 Ft / csapat

A beérkező nevezési díjakból és pénzadományokból fogyatékkal élő fiatalokat segítünk háztartási gépekkel, önálló életvitelüket támogatva.

Díjazás: Az első három helyezett + gólkirály

Első díj:
Karitász Kupa, oklevél, 1db teremfutball labda, 8 db Karitász Olimpia póló, további ajándéktárgyak és a győztes csapat tagjai adhatják át a nevezési díjakból vásárolt eszközöket önálló életvitelt folytató fogyatékkal élő fiatalok részére.

Második díj:
Oklevél, ajándéktárgyak

Harmadik díj:
Oklevél, ajándéktárgyak

Különdíj (gólkirály):
Oklevél, a Veszprémi Futsal Club játékosai által dedikált póló

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. ÁPRILIS 7.

A nevezés menete:

Nevezés (sport megnevezése, csapatnév, csapat létszám, csapatvezető neve, címe, elérhetősége) elküldése az olimpia@karitaszveszprem.hu címre legkésőbb április 7-ig.
A jelentkezés elfogadását visszaigazoljuk 24 órán belül (a nevezések elfogadása érkezési sorrendben történik, összesen 6 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni).

Visszaigazolás után nevezési díj befizetése a Veszprém–Főegyházmegyei Karitász számlájára: 11748007- 20089175, illetve személyesen a Veszprém–Főegyházmegyei Karitász irodájában (Vár u. 25.) legkésőbb április 8-ig. Azoknak a csapatoknak a nevezését töröljük, amelyeknek a nevezési előlege 2015. április 9-e délig nem érkezik meg!

A JÓTÉKONYSÁGI CÉLÚ SPORTNAPON TOVÁBBI ADOMÁNYOKAT IS ÖRÖMMEL FOGADUNK!

További információk:

E-mail: olimpia@karitaszveszprem.hu

Honlap: www.karitaszveszprem.hu

FOCIZZ VELÜNK FOGYATÉKKAL ÉLŐKÉRT!

 

A Karitász Olimpia letölthető plakátja.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008