Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Idősek farsangja Tapolcán

Március elején rendezte meg a tapolcai Szent Erzsébet Karitászcsoport a hagyományos Idősek farsangját.


A tapolcai Római Katolikus Plébánia Szent Erzsébet Karitász Csoportja, minden évben megrendezi az „Idősek” farsangját. Így történt ez március 2-án is. A kora délutáni órákban a Nagyboldogasszony Általános Iskola tornatermében nagy izgalommal készültünk a vendégek fogadására. Ízlésesen terített asztal, sütemény, üdítő, tea, kávé, gyümölcssaláta és nem utolsó sorban finom forralt bor a farsang elmaradhatatlan kelléke.

Akik nehezen járnak nekik még az időjárás kedvezett. A meghirdetett időpontban folyamatosan érkeztek a vendégeink. Jó volt látni a sok kedves arcot, akik számára sok esetben ez az egyetlen kikapcsolódás. Rég nem látott ismerősök üdvözölték egymást. A rendezvényünkön részt vett Dr. Csernai Balázs plébános úr, érkezése után köszöntöttem a résztvevőket, majd a Nagyboldogasszony Általános Iskola 8. osztályos diákjai Bányai Barbara tanárnő vezetésével keringővel szórakoztatták az egybegyűlteket.

A hangulatot megalapozva elkezdődtek a beszélgetések, majd a férfi vendégek énekelni kezdtek, melybe mindenki bekapcsolódott. Balázs atya kis csoportokban kedvesen mindenkivel elbeszélgetett. Munkatársaimmal együtt minden résztvevővel foglalkoztunk egyénileg is. Ahogy távoztak a vendégeink nagyon köszönték a vendéglátást és azt kérdezték: Ugye jövőre is lesz ilyen? Igen, megfogjuk szervezni.

Veszprém-Főegyházmegyei Karitász

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008