Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Jótékonysági gála Veszprémben

A Veszprém-Főegyházmegyei Karitász idén ünnepli újjá alakításának 20. évfordulóját. A jubileum alkalmából rászoruló gyerekek és családok javára szerveznek jótékonysági gálát november 17-én a veszprémi Petőfi Színházban.

Az „Együtt a gyerekekért” mottóval  megrendezendő jótékonysági gálán koncertet ad Magyarország legjelentősebb népzenei együttese, a Muzsikás Együttes, Petrás Mária közreműködésével. Autentikus előadásmódjuknak köszönhetően a zenészek egyfajta történelmi utazásra kalauzolnak bennünket.

A gála belépőjegyének megvásárlásával Ön is részese  lehet az összefogásnak! Az est teljes bevételét a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász gyermekeket támogató programjaira fordítják.

A Karitász munkatársai szeretettel hívnak mindenkit a rendezvényre, hogy tegyünk jót „együtt a gyerekekért” egy színvonalas kulturális est keretében.

Az est védnökei Mádl Dalma asszony, a Karitász jószolgálati nagykövete és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. Az esten Márfi Gyula érsek mond köszöntőt.

A gálaest sajtótájékoztatójáról a Veszprém TV készített beszámolót.

A Napló on-line összefoglalója itt olvasható.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008