Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Megjelent az Adásidő első száma!

Adásidő címmel elindult a Katolikus Karitász ingyenes országos magazinja! Az első szám Húsvét előtt jelent meg, innentől negyedévente számolunk be a karitász főbb projektjeiről, az egyes egyházmegyei szervezetek eseményeiről.

 

Adásidő címmel elindult a Katolikus Karitász ingyenes  országos magazinja! Az első szám Húsvét előtt jelent meg, innentől negyedévente számolunk be a karitász főbb projektjeiről, az egyes egyházmegyei szervezetek eseményeiről. Az újság az egyházmegyei szervezeteken keresztül mindenki számára elérhető, forgassák sokat!

Részlet Écsy Gábor országos igazgató beköszöntőjéből:

"Ez a lap szeretné bemutatni azt, hogy a Katolikus Karitász szervezetei hogyan végzik a Magyarországon a karitász munkát, milyen feladatokat látnak el, milyen akciókat hirdetnek meg, milyen összefogásra szólítanak fel. De  nemcsak tájékoztató, ismeretközlő célja van a lapnak, hanem küldetéséhez tartozik az is, hogy megossza azokat az örömöket, melyek az adakozásból fakadnak, és ezáltal is kedvet csináljon a karitász önkéntes munkához, és megéreztesse mindnyájunkkal, hogy adni jó.

Tájékoztatást kíván adni arról is, hogy a Katolikus Egyház hivatalos segélyszervezete az ország különböző egyházmegyéiben milyen szociális és karitatív tevékenységet folytat. Ezekkel az információkkal ötleteket is kaphatunk a jó megtételére saját egyházközségünkben.

Szívesen helyet adunk a lapban az olyan írásoknak, amelyek mindnyájunk számára hasznosak lehetnek. A segítésnek számtalan módja van. Hátha éppen az általunk végzett jótett inspirálja felebarátunkat arra, hogy „ menj, és Te is cselekedj hasonlóképpen”(Lk. 10,37.)"

 


 

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008