Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Pelenkával a babákért

A Veszprémi Főegyházmegyében a Zirci Szent Erzsébet Karitász csoport és pápai Szent Benedek plébánia karitász tagjai a napokban adta át a dm pelenka adományát egy nehéz körülmények között családoknak.

A gyermekenkénti 10 doboz pelenka kb. fél évre elegendő mennyiséget jelent és hathatós segítséget nyújt a családoknak. A Főegyházmegyében további 21 családot sikerült pelenka adománnyal segíteni.

A dm drogerie markt és a Katolikus Karitász közös „Együtt a babákért” jótékonysági akciója során a dm vásárlói hűségpontjaikat ajánlhatták fel adományként, amelyeket pelenkák formájában továbbított a Karitász a kiválasztott családok részére.

A kampány során közel 10.000 vásárló ajánlotta fel pontjait, 400 vásárlóval több, mint az első alkalommal. Köszönjük a családok és a babák nevében is együttműködő partnereinknek, hogy segítségükkel idén még több családot tudtunk támogatni.

Veszprém-Főegyházmegyei Karitász

 

 

 

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolódó anyagok

© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008