Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Segítség kárpátaljai családoknak

Rászoruló gyermekeknek szánt ruhaneműt, tartós élelmiszereket és könyveket adott át a beregszászi járási Mezőváriban több, mint 30 családnak a Katolikus Karitász és a Via et Vita Nagycsaládos Egyesület.

A Katolikus Karitász évek óta jelen van Kárpátalján, figyelemmel kíséri a fejleményeket és a helyi partnerszervezetei segítségével folyamatosan felméri az igényeket, hogy mire van leginkább szükség az adott helyzetben. 

Február 16-án a Via et Vita Nagycsaládos Egyesülettel közösen két mikrobusznyi segélyadományt vittek Mezőváriba, ahol a helyi református egyházközség segítségével történik az adományok elosztása. A csomagokban ruhanemű, tartós élelmiszerek, könyvek és játékok érkeztek, mintegy 30-40 családnak.

A Katolikus Karitász a jövőben is folytatja a szükséget szenvedő kárpátaljai magyarok és más nemzetiségű emberek segélyezését. Szerencsére Magyarországon nagyon sokan átérzik, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a Kárpátalján élők és készek adományokkal, valamint egyéb módon támogatni őket – emelte ki Écsy Gábor, a Karitász országos igagzatója.

Katolikus Karitász

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008