Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Több százan ünnepeltek Veszprémben

Jótékonysági koncerttel ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász. A gála esten több mint 300 vendég gyűlt össze. Az est bevételét gyermekeket támogató programokra fordítja az egyházmegyei karitász.

Dr. Márfi Gyula érsek megnyitójával és zeneművészeti középiskolás növendékek előadásával kezdődött az est. A vendégek ezután mini kiállítást tekinthettek meg a karitász tevékenységéről. Porga Gyula polgármester is köszöntötte az ünneplő karitászt egy kedves történettel a szeretet továbbadásának öröméről. Az est további részében a világ nagy színpadain is ismert Muzsikás Együttes adott fergeteges hangulatú koncertet.

A zenei programban szerepelt a moldvai csángó származású Petrás Mária is. 

A több mint 300 fős közönség egy felejthetetlen kulturális estnek lehetett részese, amely egyszerre volt a jubiláló Karitász ünnepe és karitatív célú összefogás a gyerekekért. Az est bevételét Veszprém-Főegyházmegyei Karitász gyermekeket támogató programjaira fordítjákA mélyen vallásos népdalénekes és a Muzsikás Együttes a dunántúltól Erdélyen át egészen Moldvába kalauzolt bennünket autentikus népzenei dallamaikkal. A koncert végén meglepetésként aranysarkantyús és díjazott szólótáncosok produkciója tette még látványosabbá a rendkívül színes zenei előadást.

Zagyva Richárd

Képek: naplo-online

A naplo-online videó beszámolót is készített:

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008