Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Veszprémben is örülnek a családok

A Veszprém–Főegyházmegyei Karitász veszprémi központjában Szijártó László igazgató adta át a dm pelenka adományát 6 nehéz körülmények között családnak.

Az átadás során Szijártó László atya elmondta, hogy a napokban folyamatosan adják át a pelenkákat a már korábban kiválasztott családok számára. A rászorultság megvizsgálása után olyan családok kaphattak az adományból, akiknek különös nehézséget okoznak a gyermekneveléssel járó anyagi terhek. Az egyházmegye területén összesen 52 családot támogattak kb. fél évre elegendő pelenkával. 

Az eseményen résztvevő egyik anyuka háláját kifejezve elmondta, hogy nagyon köszöni a felajánlást, és külön köszöni azoknak is, akiknek a neve nem ismert, de felajánlották pontjaikat, hogy segítsenek az ilyen nehéz helyzetben lévő családokon.

Az „Együtt a babákért” jótékonysági akció során a dm és a Katolikus Karitász összefogásában a dm vásárlói hűségpontjaikat ajánlhatták fel adományként, amelyeket pelenkák formájában továbbított a Karitász a kiválasztott családok részére. A program során idén  országszerte összesen 800 család részesül a pelenka adományokból.

A Veszprém TV beszámolója itt tekinthető meg.

 

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008