Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Országos gyűjtés Haiti megsegítésére

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia február 7-re országos gyűjtést hirdet hazánk templomaiban, amellyel a katasztrófa sújtotta Haitinak kíván segítséget nyújtani. A püspökök testülete körlevélben kéri a hívek nagylelkű adományait.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia február 7-re országos gyűjtést hirdet hazánk templomaiban, amellyel a katasztrófa sújtotta Haitinak kíván segítséget nyújtani. A püspökök testülete az alábbi körlevélben kéri a hívek nagylelkű adományait:


Kedves Testvérek!

Mindannyian értesültünk a sajtóból arról a rendkívüli pusztító erejű földrengésről, amely >január 12-én és azt követő napokban Haiti szigetét sújtotta. Emberek százezrei haltak meg és milliók váltak nincstelenné az amerikai földrész egyébként is legszegényebb országában. A katasztrófa méreteit nehéz szavakba önteni, a főváros szinte teljes egészében megsemmisült.

A Katolikus Egyház kezdettől fogva nagy erőkkel sietett a szerencsétlenül járt lakosság megsegítésére. A Nemzetközi Karitász családok tízezreit látta már el élelmiszerrel, ivóvízzel, sátrakkal. Ugyanakkor nagy szükség van a további segítségre is, ezért február 7-én, vasárnap minden katolikus templomban gyűjtést rendezünk a haiti földrengés károsultjainak támogatására. Kérjük a hívek nagylelkű adományait, hogy minél több embernek tudjunk segíteni.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008