Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Karitász játszóbusz a Közmédia napján

Volt arc- és csillámfestés, amely után különböző meseszép lények kezdték kipróbálnia játékokat. A kézműves foglalkozásokon főként az iskolások alkottak apró dolgokat: lehetett kötelet verni, nemezlabdát és rongybabát készíteni, szalvéta technikával alátétet készíteni. A kisebbek teknőből pecázhatták ki a fa halacskákat, a kopácsolóban kedvükre zajonghattak, vagy épp trambulinon ugrálhattak. A nagyobbak célbadobásban, fa memóriajátékban, lapátfociban mérhették össze ügyességüket és kipróbálhatták milyen gólyalábon egyensúlyozni. A bátrak pedig felmérhették erőnlétüket a patkó tartó játékban. A szülők sem unatkoztak, hiszen egy-egy játékban hangosan szurkolhattak gyermekeiknek, és gyűjthették a nyereményeket: lufikat, karkötőket, cukorkákat.

Az egész nap alatt budapesti és váci önkénteseink, valamint az Apáról Fiúra egyesület tagjai segítettek, hogy a több száz gyermek vidám élményekkel gazdagodva térjen haza.

Képek: Csapó Viktória

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008