Veszprémi segítség a jégkárosultaknak

Az elsődleges adatok szerint közel 3000 személy életét érinti közvetve, vagy közvetlenül a Sellyén és környékén az elmúlt napokban lezúdult jég. Sellye, Drávaiványi, Okorág és Kákics településeken a Katolikus Karitász országos központja és a Pécsi Egyházmegyei Karitász közösen, összehangoltan nyújt segítséget a következő időszakban, amihez most kapcsolódott a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász is ad

A Henkel felajánlásából 13 raklap tisztító, fertőtlenítő és tisztálkodó szereket kapott a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász, amiből a sellyei rászorultakat is tudják támogatni, valamint a Főegyházmegye területén nehéz körülmények között élő családokat is. A szállítmány Szijártó László atya, a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász igazgatója munkatársaival juttatta el Baranya megyébe, miután Udvardy György érsek megáldotta a hosszú útra indulókat.

A Katolikus Karitász továbbra is várja a felajánlásokat a bajbajutott családok támogatására. A 1356-os szám hívásával 500 Ft-tal lehet segíteni, valamint online adományozásra, és banki átutalásra is lehetőség van, melyekről itt lehet tájékozódni.

Forrás: Veszprémi Főegyházmegye, Veszprémi Főegyházmegyei Karitász 

A+ A-

Képgaléria

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató