Vitaminital a táborozó gyerekeknek

Három raklapnyi gyermek vitaminitalt adományozott az akasztói R-Water Kft. a Katolikus Karitásznak. Az adomány több mint 3200 palackot jelent, amit a rászoruló gyerekek a nyári táborozások során tudnak elfogyasztani.

Szervezetünk már évtizedek óta szervez országszerte hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő és nehéz sorsú gyermekek számára gyermektáborokat napközis és bentlakásos formában egyaránt. Idén a megváltozott körülmények miatt főként napközis táborokban látjuk vendégül őket.

Az akasztói R-Water Kft. mintegy 3200 palack vitaminitalt adományozott a táborozóink számára. Legújabb termékfejlesztésük egy innovatív immunrendszert erősítő vitaminital.

Az érkezett felajánlást a Pécsi- és a Kaposvári Egyházmegyei Karitász által megrendezett táborokban, illetve szabadidős programokon résztvevő több száz nehéz sorsú gyermek kapja meg Somogy és Baranya megye nagyobb városaiban és kisebb hátrányos helyzetű településein.

A résztvevők hétfőtől péntekig színes, tartalmas programokon vehetnek részt. Kézműves foglalkozások, szabadidős és sportprogramok mellett fontos szerepe van az egymás iránti szeretet gyakorlásának, a jó példák tanulásának is. A táborok célja, hogy tartalmas, fejlesztő célú és értékközvetítő programot biztosítsanak a hátrányos helyzetű gyermekeknek, és segítsék szüleiket a nyári programok anyagi terhének átvállalásával.

Nagy Ervin, az R-Water Kft. tulajdonos-ügyvezetője elmondta, hogy felajánlásukkal szeretnének példát mutatni a többi vállalkozás számára. „Bár a pandémia úgy tűnik, hogy véget ért, főleg a hátrányosabb régiókban komoly kihívást jelent a szülőknek a gyerekek nyári ellátása, táboroztatása. Szeretnénk hangsúlyozni a sport és az egészséges életmód fontosságát is, és biztosítani ehhez az alapfeltételeket több száz gyermek számára” – emelte ki az akasztói cég vezetője.

A három raklapnyi vitaminital-adomány értéke meghaladja a félmillió forintot, melyet a táborozók nevében ezúton is hálásan köszönünk!

Fotó: Muzslay Péter

Katolikus Karitász

A+ A-

Képgaléria

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató