Segítség a háború elől menekülőknek

 

Kedves Érdeklődő, Segítségkérő,

ha Ukrajnából menekült és segítségre van szüksége, továbbra is keressen minket bizalommal.

Amennyiben nem Budapesten él, kérjük, elsősorban az egyházmegyei Karitász- központokat keresse fel, így nem szükséges hosszas utazásnak kitennie magát és a legjobb módja annak, hogy helyben, gyors segítséget kapjon. Vidéki központjaink elérhetőségét itt találja.

Minden segítségnyújtási folyamat azzal kezdődik, hogy alaposan megismerjük, megértjük a segítségkérő helyzetét. Így tudjuk a leginkább személyre szabott szolgáltatásokat biztosítani mindenki részére. Ezért kérjük vegye figyelembe, hogy csak személyesen tudunk az Ön számára segítséget nyújtani, ezért mindenképpen foglaljon előre időpontot, amikor csak Önnel foglalkozhatunk. Természetesen képviselheti az egész családját, de akkor ebben az esetben a képviselt személyek eredeti okmányait is hozza magával. 

A személyes időpont foglalás az alábbi módokon tehető meg, a teljes név (okmány szerint, latinul), és elérhető telefonszám megadásával:

A leghatékonyabb segítségnyújtás érdekében elengedhetetlen, hogy a következő dokumentumokkal érkezzenek a személyes időpontra:

A nyári időszak a velünk kapcsolatban álló gyermekek folyamatos nyári táboroztatása miatt rendkívül zsúfolt, így korlátozottan tudunk rendelkezésre állni, de továbbra is segítünk, ha baj van.

2024. július 15. és augusztus 2. között viszont az Integrációs központunk zárva tart.

Sajnálatosan jelenleg megélhetési, anyagi támogatás biztosítására egyik projektünk sem ad lehetőséget, de minden segítségkérőt támogatni fogunk a szükségleteinek leginkább megfelelő szolgáltatás, segítségnyújtás megtalálásában.

Integrációs központ

cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 104. 

Nyitvatartás:

További felmerülő kérdés esetén, kérem, tárcsázza az ingyenesen hívható zöldszámunkat, hétfőtől csütörtökig 9 és 13 óra között: +36 80 630 179, vagy keressen minket emailen: akarpataljaert@caritas.org.hu címen.

 

 

 

 

 

A+ A-

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató