Segítsen, hogy segíthessünk a törökországi földrengés áldozatainak!Adományozok

Csányoszró Mobil Jelenlét Pont

Kézműves foglalkozások

A Végtelen Lehetőség Projekt Utazó csapatának munkatársai biztosították a foglalkozás megvalósulását. A csányoszrói mobil jelenlét ponton rendszeres időtöltésnek számít a kézműves foglalkozás. Ünnepek előtt remek lehetőség a hangolódásra, ha készítünk egy-egy díszt, képet, jelmezt, vagy ajándéktárgyat. Egyszerre élvezzük egymás társaságát, gazdagodunk egy általunk készített tárggyal, és tapasztalatot, tudást szerzünk a kézműves munka közben. Ezen foglalkozások, viszonylag nagy szabadságot biztosítanak a résztvevő gyermekeknek, talán ezért is annyira közkedveltek a fiatalok körében.

Játékfoglalkozások

A Végtelen Lehetőség Projekt Utazó csapatának munkatársai biztosították a foglalkozás megvalósulását. Játszani mindenki szeret. A játékfoglalkozások teret nyitnak a kreativitás és önkifejezés előtt, hozzásegítenek magunk és mások jobb megismeréséhez, és az egészséges versenyszellem felszabadulásához. Mindemellett a szabadtéri játékos vetélkedők, a focizás, kosárlabdázás az egészséges életmódot is támogatják. A beltéri körjátékok, társasjátékok, kártyajátékok, fejlesztőjátékok bensőséges légkört teremtenek, melyben a gyerekek biztonságos módon tanulhatnak meg nyerni, veszíteni, csapatban és egyénileg dolgozni, és persze elfogadni a büntetést, ha nem tartották be a szabályokat. 

Filmklub

A Végtelen Lehetőség Projekt Utazó csapatának munkatársai biztosították a foglalkozás megvalósulását. A filmek, mesék, történetek kiszakítanak minket a jelenből, és egy másik világba repítenek. Nagy szükség van ezekre a percekre, hisz ekkor, ha csak néhány pillanatra is, de megszabadulunk terheinktől, gondjainktól, problémáinktól. A filmvásznon megjelent helyszínek, tárgyak, élmények a valóságban gyakran elérhetetlenek az átlagember számára, de így lehetőség nyílik megismerésükre. A filmklub nagyszerű közösségi élményt nyújt a gyermekeknek. Igyekszünk ilyen foglalkozások során a legmagasabb színvonal megteremtésére. A számunkra megvalósítható legnagyobb felületen vetítjük a filmet, készülünk pattogatott kukoricával és üdítővel, elsötétítünk, erős hangfal segítségével biztosítjuk a hangzás magas színvonalát. Így válik néhány órára a közösségi terünk igazi moziteremmé.  

A+ A-

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató