Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Projektek

Aktuális

1% segítség - 100% szeretet!

2012.05.01.

Egyházunk hivatalos segélyszervezete a Katolikus Karitász több, mint 80 éve segíti a bajba jutott és rászoruló családokat országszerte. Az Önök támogatása nélkül azonban csak kevesekhez juthatunk el. Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a Karitászt Támogató Alapítvány javára!
tovább

1356 adományvonal

Támogatását most egyszerű módon, csupán egy gombnyomással megteheti! Az 1356 hívásával Ön 500 forinttal segíti munkánkat.
tovább

Állandó projektek

Adventi adománygyűjtés

Hazánkban sokan vannak, akik szeretetre és egyre többen azok, akik kenyérre éheznek. Szervezetünk több mint nyolcvan éve karolja fel napról-napra a szükséget szenvedőket. Az Ön segítsége nélkül azonban csak kevesekhez juthatunk el. Kérjük, támogassa munkánkat, hogy minél többen érezhessék ezáltal a gondoskodó szeretetet.
tovább

Egymillió csillag a szegényekért

2010-től hazánkban is megrendezik december elején az egyhetes szolidaritási akciót, amelynek célja minden országban közös: az összetartozás szellemének, az emberi szolidaritás érzésének erősítése. Figyelemfelhívás a társadalom peremére szorultak felé.
tovább

Nagyböjti élelmiszergyűjtés

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia évről-évre szevrez tartósélelmiszer-gyűjtést nagyböjt idején, hogy a nehézségekkel küzdők mindennapi megélhetését segítse.
tovább

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008