Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

Rév

Remény. Élet. Választás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

1356 adományvonal

Hívjon, hogy segíthessünk!

Segélyszervezetünk már 80 éve segíti azokat, akik szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt nehéz körülmények között élnek vagy éppen valamilyen katasztrófa sújtotta őket. Anyagi és szociális segélyakciókkal, gyógyszertámogatással, élelmiszer és vásárlási utalvánnyal, közüzemi hozzájárulással igyekszünk segíteni mindazoknak, akik mástól nem számíthatnak támogatásra.

  • Az árvízi segítségnyújtások lezárásaként több mint 530 otthon felújítását végeztük el.
  • Mintegy 10 000 önkéntesünk segítségével több mint 2 000 000 kilogramm élelmiszert osztottunk szét a rászorulóknak.
  • Karácsonykor 500 devecseri gyermek mellett minden egyházmegyében több száz rászoruló gyermeket és családot ajándékozunk meg.
  • Ez év decemberében jószolgálati nagykövetünk védnökségével indított százforintos akció keretében összegyűlt 4 000 000 forinttal a magyar diákok a csíksomlyói árvákat segítették.

Ahhoz, hogy munkánkat tovább folytathassuk és minél több rászorulónak segíthessünk - akár csak a napi meleg étkezés biztosításával - nélkülözhetetlen az Ön segítsége! Kérjük, adományával támogassa karitatív munkánkat, hogy minél többen érezhessék ez által a gondoskodó szeretetet.

Támogatását most egyszerű módon, csupán egy gombnyomással megteheti! Az 1356 hívásával Ön 500 forinttal segíti munkánkat.

Aki 500 forintnál nagyobb összeget szeretne adományozni, természetesen többször is hívhatja a 1356-os adományvonalat vagy honlapunk Segítene? menüpontja alatt talál bővebb információkat az adományozás további lehetőségeiről.

Hívja Ön is a 1356-ot! Segítsen, hogy segíthessünk!

Technikai információk:
Adományvonalunk a 1356-os számon az ország összes mobilszolgáltató (Telenor, T-Mobile, Vodafone) hálózatáról, a Magyar Telekom és a UPC vezetékes vonaláról, valamint a Digi hálózatáról is hívható.

A szolgáltatás igénybevételéért a hívásviszonyoktól és a díjazási időszaktól függetlenül, hívásonként fix díjat kell fizetni. A hívás ára mindegyik hálózatból bruttó 500,-ft!

A Telenor és a T-Mobile hálózatából indított hívásoknál a feltöltőkártyás (prepaid) adományozók esetében az adomány összege a mindenkori hatályos ÁFA értékével csökken.

Amennyiben probléma vagy kérdés merül fel Önben adományvonalunkkal kapcsolatban, keressen minket!

Elérhetőségeink:
e-mail: adomanyvonal@caritas.org.hu; 1356@caritas.org.hu
Központi irodánk telefonszáma: 1/372 0910

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008