Megnyitottuk adományboltunkat

Megnyitottuk KaritászPONT adományboltunkat Budapesten, a XI. kerületben.

A KaritászPONT megnyitása számos lehetőséget biztosít szervezetünk számára, hogy bővítse a rászorulókért végzett munkáját.

Az adományboltban olyan árucikkeket vásárolhatnak meg, amelyek külföldi adományozóktól érkeztek. A vásárlás teljes összegét a nehéz helyzetben lévők támogatására fordítjuk.

Emellett a KaritászPONT folyamatosan fogadja az új vagy jó állapotban lévő, használt tárgyak, ruhaneműk, játékok, háztartási eszközök...stb. adományokat. (Nagy méretű bútorok felajánlásáról munkatársunk ad tájékoztatást a boltban.)

A Karitász kiemelt hangsúlyt fektet a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Az országban több intézményünkben is folyamatosan biztosítunk munkát számukra. Az ezekben az intézményekben készült apró ajándéktárgyakat, gyógyteákat, levendula-zsákokat is megvásárolhatják az adományboltban. A vásárlással ezen intézményeinket is támogatják.

Munkatársaink szociális tanácsadás keretében segítséget nyújtanak abban, hogy a különböző ügyekkel, gondokkal, problémákkal hova forduljanak a nehéz helyzetben lévők.

 

A KaritászPONT címe és nyitva tartása:

XI. kerület, Karinthy Frigyes út 20.

keddtől péntekig: 10-18
szombat: 8-14

Mindenkit szeretettel várunk!


 

A+ A-

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató